Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu spada u naše redovne intervencije. Ukoliko vam ventil curi, zamena ventila za vodu se mora uraditi u što kraćom roku. Za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije, zamena ventila za vodu je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Dorćol

Zamena ventila za voduPoznato je da su ventili za vodu veoma važna karika u celom vodovodnom sistemu. Bez njihove stopostotno pouzdane fukncije postojao bi veliki rizik od nastanka poplave ukoliko dođe do pucanja neke cevi ili kvara koji može da prouzrokuje mlaz vode iz vodokotlića, česme, itd. Baš u tim kritičnim situacijama su važni ventili za vodu pa je podjednako važno da ih redovno kontrolišete i po potrebi vršite njihovu zamenu. Zamena ventila za vodu na celoj teritoriji Dorćola i okoline, Vam je omogućena od strane profesionalnog tima vodoinstalatera koji Vam garantuje brz dolazak na adresu. Ovo je veoma važno u situacijama kada se dogodi da glavni ventil otkaže, gde je opasnost od poplave znatno veća. Ukoliko je glavni ventil za vodu potpuno ispravan, kada se dogodi nepredviđena situacija, njegovim zavijanjem sprečavate nastanak havarije u domu, ali i potencijalnu štetu koja se može dogoditi nekome od Vaših komšija.

Zamenu ventila za vodu vršimo za pravna i fizička lica sedam dana u nedelji. Na prve naznake da nešto nije u redu sa ventilom za vodu, ukoliko primetite koroziju ili kamenac koji se javljaju na samom ventilu, ali i ukoliko su oko njega prisutni tragovi vode, preporučujemo da pozovete profesionalnog vodoinstalatera da se pobrine za zamenu ventila. Preventivnim kontrolisanjem ventila za vodu ćete izbeći potencijalne neprijatnosti, kao i štetu koja može da se dogodi u stanu u slučaju pucanja cevi. Ovaj posao će za Vas obaviti naš pouzdan vodoinstalater koji će Vam objasniti kako da reagujete u kritičnim situacijama kada primetite da voda curi.

Na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, spremni da brzo reagujemo, odmah po Vašem pozivu. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga vršimo na najvišem nivou, po svetskim standardima. Sam proces zamene ventila za vodu ne oduzima previše vremena, pozovite nas i recite o čemu se radi, a mi ćemo Vam pružiti sve neophodne informacije. Zamena ventila po veoma povoljnim cenama, angažovanjem našeg kvalifikovanog vodoinstalatera. Nakon obavljenog posla dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button