Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Servis bojlera

Servis bojlera radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Servis bojlera, montaža bojlera, zamena ventila za vodu, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis bojlera takođe podrazumeva i servis kuhinjskog bojlera kao i servis protočnih bojlera.

Servis bojlera – Vodoinstalater Dorćol

Servis bojleraLoš rad bojlera, kao i njegov apsolutni prestanak rada se mogu svrstati u najiritantnije kvarove u domaćinstvu. S obzirom na to da nam je gotovo u svakom trenutku neophodna dostupnost tople vode u kupatilu, a nekima čak i u kuhinji, kvar bojlera se tretira kao hitna intervencija. U tim situacijama je najbolje da se obratite pouzdanom i profesionalnom vodoinstalateru koji će se brzo i efikasno pobrinuti za rešenje problema. Pored toga što kvar bojlera ili njegova oslabljena funkcionalnost mogu biti stresni sami po sebi jer predstavljaju dodatne nepredviđene troškove, zatim potražnju za kvalitetnim vodoinstalaterom koji će što pre da se pobrine za rešenje, takođe Vas može izložiti i neposrednom riziku. Neispravan bojler je potencijalna opasnost s obzirom da je reč o uređaju koji ima mogućnost sprovođenja struje kroz vodu, zbog toga je izuzetno važno da prilikom svakog korišćenja tuša, gasite bojler.

Ako na vreme reagujete i pozovete vodoinstalatera, nema razloga za brigu. Popravku bojlera vršimo na celoj teritoriji Dorćola i okoline, svakog dana. Jedan od problema može biti oslabljenost grejača ili njihova potpuna disfunkcija. Nekada je potrebno očistiti bojler od naslaga kamenca koje se u njemu mogu pronaći i uticati na dalji rad uređaja. Mi omogućavamo profesionalni servis bojlera za pravna i fizička lica, na najvišem nivou i po svetskim standardima. Zagarantovan brz dolazak na adresu, kao i brza, efikasna usluga. Ukoliko do sada niste imali prilike da angažujete naše kvalifikovane vodoinstalatere, obaveštavamo Vas da nakon svake intervencije dajemo račun i garanciju na kvalitet pruženih usluga.

Popravku bojlera vršimo po najpovoljnijim cenama sedam dana u nedelji. Kvalitetno obavljeno servisiranje bojlera može znatno produžiti njegov životni vek, zbog toga odaberite kvalifikovanog vodoinstalatera da se pobrine za taj posao. Pored servisiranja bojlera, na raspolaganju smo Vam za izvođenje i svih ostalih vodoinstalaterskih radova. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Sve vodoinstalaterske usluge su vam dostupne i za vreme praznika.

Call Now Button