Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda kojom pronalazimo mesto curenja vode u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Koristimo specijalne termalne kamere najnovije generacije koje precizno pronalaze mesto curenja vode iz vodovodne cevi.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Dorćol

Detekcija curenja vodePrilikom detekcije curenja vode, mi ujedno možemo da izvršimo i celokupnu proveru Vašeg cevovoda u slučaju da to želite. Naravno, preporučuje se da se ta provera obavi pre nego što do problema dođe, kako biste na vreme bili upoznati sa potencijalnim rizicima od pucanja cevi ili nekih drugih komplikacija koje mogu da nastanu. Tu smo za sve vodoinstalaterske kvarove koje rešavamo brzo i efikasno, samim tim Vaš prostor činimo funkcionalnim u najkraćem roku. Pozovite nas i na najmanju naznaku curenja vode u zidu, kupatilu, zgradi… Gde god da dođe do nekog vodoinstalaterskog kvara, mi smo Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Lociranje curenja vode u zidu bez oštećenja zida, moguća je ukoliko nas pozovete. Takođe nas možete angažovati ako Vam je potrebna lociranje curenja vode u zgradi ili lociranje curenja vode u zemlji. Vršimo snimanje cevi termalnom kamerom i dajemo Vam detaljan prikaz stanja cevovoda. Dežurni vodoinstalater je tu da Vam pruži sve neophodne informacije, a možete se uvek konsultovati sa nama ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oko određene intervencije ili bilo čega što se odnosi na vodoinstalaterske usluge. Bez obzira na doba dana ili noći, kada su u pitanju hitne intervencije, brz dolazak na adresu je ono što se kod nas podrazumeva.

Još jedna od pogodnosti koju nudimo jeste detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, a sve usluge su na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Koristimo savremenu opremu namenjenu upravo za intervencije ovog tipa. Ako niste imali prilike do sada da nas angažujete, uverite se u najbolji odnos cene i kvaliteta već nakon jedne intervencije. Sve intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button