Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije spadaju u naš redovan posao. U hitne intervencije se ubrajaju vodoinstalaterski problemi koji se moraju brzo rešiti, bilo da je u pitanju odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, servis bojlera… Za sve hitne intervencije dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Hitne intervencije – Vodoinstalater Dorćol

Hitne intervencijeHitne intervencije su naša specijalnost i ukoliko je Vama potrebno hitno otklanjanje bilo kakvog vodoinstalaterskog kvara, pozovite nas. Intervencije obavljamo na celoj teritoriji Dorćola, bez obzira u kom delu se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Svaka intervencija se od strane naših vodoinstalatera tretira profesionalno i na najvišem nivou, bez obzira koliki je obim posla u datom trenutku. Vršimo popravke, odgušenja, ugradnju sanitarija, servisiranje, postavljanje i skidanje bojlera, kao i sve ostale usluge koje se nalaze u domenu vodoinstalaterskog posla. Svi vodoinstalateri u timu su profesionalni, kvalifikovani i sa bogatim iskustvom kako bi Vam pružili najbolju uslugu.

Hitne intervencije vršimo za pravna i fizička lica sedam dana u nedelji. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer neki kvarovi ne mogu da sačekaju da prođe previše vremena do same intervencije. Vrlo često je važna, a ponekad i presudna brzina uklanjanja problema jer se brzom reakcijom sprečava veća šteta i veći finansijski troškovi. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu. Hitne intervencije su deo našeg svakodnevnog posla i upravo zbog toga imamo uigran tim, spreman da odmah nakon Vašeg poziva izađe na teren sa punom opremom za brzo otklanjanje svakog kvara.

Pucanje cevi u kupatilu ili pucanje cevi u kuhinji, pored toga što će Vama napraviti problem može ga napraviti i Vašem susedu. Ako se ne reaguje na vreme, stvaraju se veće komplikacije, što sigurno nikako ne želite. Specijalizovani smo da Vam obezbedimo vodoinstalaterske usluge na najvišem nivou, po svetskim standardima. Odgušenje kanalizacije je takođe hitna intervencija koja zahteva brzo rešenje, a mi Vam garantujemo brzu i efikasnu uslugu, koristeći najsavremeniju opremu. Nakon obavljenog posla dajemo Vam račun za kvalitet pruženih usluga. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button