• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 : 24.00
 • Dežurni vodoinstalater

  Dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije i vodoinstalaterske usluge. Dežurni vodoinstalater rešava svaki vodoinstalaterski problem u bilo koje doba dana ili noći i brzo dolazi na vašu adresu. Ukoliko vam curi ventil ili vam treba odgušenje kanalizacije, dežurni vodoinstalater za fizička i pravna lica je tu za vas tokom cele godine i praznika.

  Dežurni vodoinstalater – Vodoinstalater Dorćol

  Dežurni vodoinstalaterNeki vodoinstalaterski kvarovi zahtevaju izuzetno brzu intervenciju. Ne možete uvek predvideti kada će se dogoditi pucanje neke cevi u Vašem vodovodnom sistemu, a curenje vode može biti i te kako opasno jer preti da stvori mnogo veću štetu. S obzirom da takvi problemi ne biraju vreme, dežurni vodoinstalater je dostupan 24h, na celoj teritoriji Dorćola i okoline. Kontaktiranjem dežurnog vodoinstalatera dobijate brzu i efikasnu uslugu jer Vam garantujemo nakon poziva dolazak na adresu u najkraćem vremenskom roku. Koliko god Vam određeni kvar delovao bezazleno, nije preporučljivo da ignorišete njegovo postojanje do trenutka kada šteta više ne može biti izbegnuta. Čim primetite da nešto nije u redu sa kanalizacijom, vodovodnim cevima, bojlerom i ostalim sanitarijama u kupatilu, pozovite dežurne vodoinstalatere iz našeg tima, kako bi se taj kvar što pre otklonio.

  Dežurni vodoinstalater mora u svakom trenutku da bude spreman za brzu reakciju, a pored toga što smo uigran tim, posedujemo i najsavremeniji alat, kao i svu neophodnu opremu za što kvalitetnije rešavanje svih predviđenih i nepredviđenih situacija. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima sedam dana u nedelji. Nudimo Vam vodoinstalaterske usluge po najpovoljnijim cenama u gradu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nam se obratiti radi dobijanja svih informacija koje se odnose na usluge koje Vam pružamo.

  Vršimo mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije, kao i izvođenje svih vodoinstalaterskih radova. Ukoliko je potrebna kompletna zamena vodovodnih cevi, tu smo da obavimo posao na najvišem nivou, po svetskim standardima. Takođe obavljamo ugradnju i servis bojlera, svih vrsta i dimenzija. Opravdaćemo ukazano poverenje jer svakom kvaru pristupamo profesionalno, bez obzira na obim posla. Sve popravke obavljaju kvalifikovani i iskusni vodoinstalateri. Gde god da se nalazite, brz dolazak na adresu je zagarantovan. Nakon svake intervencije Vam dajemo račun i garanciju na pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button