Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je najbolja metoda lociranja problema u kanalizacionoj cevi. Bilo da je u pitanju zagušenje ili naprsnuće u cevi, snimanje cevi kamerom će dati precizan uvid u stanje cevi. Snimanje cevi kamerom se radi uz pomoć specijalnih kamera visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Dorćol

Snimanje cevi kameromSnimanje cevi nam služi kao odličan pokazatelj da utvrdimo gde je tačno nastao problem i šta je njegov uzrok. Uz pomoć snimanja cevi kamerom takođe najbolje možemo uvideti kolika je ozbiljnost problema i do kog stepena se on razvio. Cevi često zbog svoje dotrajalosti gube na funkciji, odnosno lako može doći do njihovog truljenja, a samim tim i lakog pucanja. Preporučljivo je da se snimanje cevi obavlja radi kontrole samog cevovoda, kako biste bili potpuno sigurni da je opasnost od pucanja svedena na minimum. Korozija, ali i kamenac su jedan od glavnih neprijatelja cevi jer utiču na njihov kvalitet. Snimanje cevi vršimo na celoj teritoriji Dorćola i možete nas angažovati u terminima koji Vama odgovaraju.

S obzirom da u Beogradu postoji dosta stambenih objekata koji su deo stare gradnje, cevi u tim objektima su dostigle svoj vek trajanja i veoma mogu biti osetljive jer su najčešće od materijala koji se danas ne praktikuje prilikom ugradnje. S obzirom da je snimanje cevi kamerom najpouzdanija metoda za lakše pronalaženje kvara, pozovite nas i proverite u kakvom je stanju Vaš cevovod, posebno kada imate sumnje da sa cevima nešto nije u redu. Curenje vode može da Vam napravi ogromne komplikacije, a kako bi se utvrdilo da li je došlo do naprsnuća cevi, snimanje kamerom je najbolje rešenje. Ovu intervenciju obavljamo za pravna i fizička lica sedam dana u nedelji.

Za snimanje cevi koristimo najsavremeniju opremu, kao i kamere koje dopiru do svih uglova cevi i daju nam najbolji prikaz s obzirom da su odlične rezolucije i obuhvataju svaki deo cevovoda. Vršimo snimanje cevi svih profila. Pružamo Vam sve vrste vodoinstalaterskih usluga na najvišem nivou i nakon svake intervencije dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Kvalifikovani i profesionalni vodoinstalateri su Vam na raspolaganju 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine, kao i za vreme praznika.

Call Now Button