Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Montaža bojlera

Montaža bojlera se radi za bojlere svih modela i kapaciteta. Montaža bojlera, servis bojlera, montaža kuhinjskog bojlera, montaža protočnog bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža bojlera takođe može podrazumevati i zamenu bojlera ili njegovo premeštanje.

Montaža bojlera – Vodoinstalater Dorćol

Montaža bojleraMontažu bojlera vršimo na celoj teritoriji Dorćola i okoline u terminima koji Vama odgovaraju, dovoljno je samo da nas pozovete i saopštite o čemu je reč, a mi ćemo na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku. Montažu bojlera vršimo profesionalno i kvalitetno, pored toga obavljamo i servisiranje bojlera, kao i sve vrste vodoinstalaterskih usluga, na dnevnom nivou. Takođe radimo skidanje starog bojlera ukoliko ste se odlučili za njegovu zamenu. S obzirom da je reč o električnom uređaju, ne preporučujemo Vam da sami pokušavate sa skidanjem, popravkom ili montažom bojlera, posebno ako u tome nemate nikakvog znanja ni iskustva. Obratite se nama i pružićemo Vam profesionalnu uslugu po pristupačnoj ceni.

Montaža je veoma jednostavna intervencija kada je obavlja stručno i kvalifikovano lice, pozivom naših vodoinstalatera, montaža će biti obavljena efikasno i to za jako kratko vreme. Bez obzira na obim i dimenzije bojlera, obavljamo sve vrste montaža. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, tako da nas možete angažovati i za montažu bojlera u Vašem privatnom ili poslovnom prostoru, gde god je neophodna funkcija bojlera. Ne izlažite se bespotrebnom riziku i pozovite kvalifikovane majstore koji su tu da Vam pruže najbolju uslugu u svako doba. Naše telefonske linije su otvorene 24h, posebno ako su u pitanju hitne intervencije koje se odnose na sve nepredviđene situacije u vezi sa radom samog bojlera.

Montažu bojlera vršimo po najpovoljnijim cenama sedam dana u nedelji. S obzirom da se bavimo montažom svih tipova bojlera, takođe obavljamo i sve neophodne popravke protočnog i kuhinjskog bojlera. Nudimo Vam rešenje za svaki kvar koji se može javiti na bojleru, od zamene grejača, čišćenja kamenca, zamene sigurnosnog ventila, popravke prekidača bojlera itd. Sve usluge vršimo na najvišem nivou, po svetskim standardima. Nakon intervencije dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo svakog radnog dana, 24h, tokom cele nedelje. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button