• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 : 24.00
 • Odgušenje kanalizacije

  Odgušenje kanalizacije spada u naše svakodnevne vodoinstalaterske usluge. Za odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, čišćenje kanalizacionih cevi, odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za odgušenje kanalizacije koristimo moderne mašine i vozila za otpušavanje kanalizacije pod pritiskom.

  Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Dorćol

  Odgušenje kanalizacijeJedan od najvećih problema našim klijentima uvek predstavlja zagušena kanalizacija. Niko ne želi da ostane bez mogućnosti korišćenja kupatila ni na dan, a posebno ne na duže ukoliko je zagušenje prilično ozbiljno. Ukoliko imate problem zagušene kanalizacije, pozovite nas i mi ćemo se odmah pobrinuti da taj problem saniramo. Odgušenje kanalizacije vršimo na celoj teritoriji Dorćola i okoline i u svakom trenutku nas možete kontaktirati kako biste se više informisali oko svih usluga koje pružamo. Uzrok zagušene kanalizacije često može biti gomilanje mnogih otpadaka koji se mogu pronaći u cevima same kanalizacije. Jasno je da ne možemo uvek sprečiti nastanak zagušenja, ali brzom reakcijom već na prve znakove zagušenosti i dolaskom profesionalnog vodoinstalatera i te kako možemo zaustaviti nastanak ozbiljnijih problema.

  Kada dođe do zagušenja na raspolaganju Vam je tim najboljih vodoinstalatera koji će se pobrinuti da sve prođe u najboljem redu. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu i profesionalan odnos prema radu, bez obzira o kakvoj intervenciji je reč. Odmah nakon dolaska na Vašu adresu utvrđujemo intenzitet zagušenosti i započinjemo sa odgovarajućim metodama odgušenja. Za obavljanje vodoinstalaterskih usluga koristimo savremenu opremu kojom rukuju kvalifikovani vodoinstalateri sa bogatim iskustvom i stručnim veštinama. Mašinsko odgušenje kanalizacije obavljamo u slučaju da je problem zagušenosti većeg intenziteta. Takođe vršimo i ručno odgušenje kanalizacije sajlom, sve zavisi od stepena zagušenosti. Neprijatan miris je samo jedna od nus pojava koje prate ovaj problem, a toga svakako želimo da se što pre rešimo.

  Odgušenje kanalizacije obavljamo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. S obzirom na to da ovaj problem spada u hitne intervencije, nudimo Vam brzu i efikasnu uslugu. Ovaj posao treba da obavi pouzdan vodoinstalater koji ima sve neophodne veštine, znanje i kvalifikacije kako biste bili sigurni da je sve prošlo u najboljem redu. Zbog toga smo mi tu da Vam pružimo uslugu na najvišem nivou, po svetskim standardima. Nakon svake intervencije Vam dajemo račun na kvalitet pruženih usluga. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button