Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine je takođe još jedna od učestalijih intervencije koju pružamo. Ukoliko vam curi slavina ili je naprsla slavina, zamena slavine, zamena česme, zamena tuš baterije, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine takođe podrazumeva i popravku slavine, zamenu prebacivača, filtera…

Zamena slavine – Vodoinstalater Dorćol

Zamena slavineZamenu slavine vršimo 24h, na celoj teritoriji Dorćola i okoline. Vodoinstalaterske usluge Vam pružaju najbolji i najpouzdaniji vodoinstalateri koje možete angažovati u bilo koje doba dana i noći, posebno kada su u pitanju hitne intervencije. Veoma je važno da vodite računa o ispravnosti slavina u Vašem domu ili poslovnom prostoru s obzirom da bespotrebna potrošnja vode u vidu curenja ili kapljanja može da utiče na visinu Vaših računa, ako predugo zanemarite ovaj problem. Zamena slavine je rutinska intervencija i gotovo da ih svakodnevno uradimo barem nekoliko. Za ovaj posao nam nije potrebno previše vremena, retko kada se dogodi da je problem sa slavinom nešto što oduzima više od dvadesetak minuta.

Čim primetite da nešto nije u redu sa slavinom, da voda iz nje curi ili izlazi u mlazevima, postoji verovatnoća da će uskoro biti potrebno obaviti zamenu. Mi ćemo odmah nakon poziva doći na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Svakako Vam ne preporučujemo da pokušavate sami sa zamenom slavine jer ukoliko nemate nikakvog znanja ni iskustva možete stvoriti mnogo veću štetu nego što ona jeste. Loše postavljanje slavine može uticati do toga da ona ispadne tokom korišćenja, a samim tim i poplave u kupatilu ili kuhinji. Pozovite nas i nećemo izneveriti ukazano poverenje, na Vašu adresu će doći profesionalan i pouzdan vodoinstalater.

Zamenu slavine vršimo za pravna i fizička lica sedam dana u nedelji. Uštedite Vaše vreme i novac pozivom naših kvalifikovanih vodoinstalatera koji će se za svaki vodoinstalaterski kvar pobrinuti po svetskim standardima. Povremeno proveravajte slavine u Vašem ličnom ili poslovnom prostoru jer ćete tako na vreme sprečiti da dođe do neke ozbiljnije štete koju nikako ne želite. Nakon svake intervencije dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button